FOTOGRAFI

Protesta e banorëve të Zall Gjocajt kundër HEC-eve.

Ndalini HEC-et! Lërini lumenjtë të rrjedhin! Protesta e banorëve të Zall Gjocajt (Mat) dhe zonave përreth kundër HEC-eve, më 16 nëntor 2019

Kamëz, referendumi i parë në nivel lokal.

Kamëz,30 janar 2017. Referendum i parë në nivel lokal, pas hyrjes në fuqi të ligjit per vetëqeverisjen vendore, me kerkesë hapjen e një qendre rinore prane Pallatit të Kulturës së këtij qytetit. Nga kjo nismë u mblodhen 1300 firma.

Kamëz, prill 2017.

Kamëz, prill 2017. Artistët izraelitë Effi & Amir duke ndërtuar hartën koceptuale bashkë me të rinj të tjerë.

Jeta në Kamëz.

Imazhe të ndryshme që pasqyrojnë jetën në Kamëz.